Зареждане

Андерсон Силва: Уайдман ще се завърне по-силен след счупването

Андерсон Силва: Уайдман ще се завърне по-силен след счупването
Публикувано на: Май 3, 2021 в 00:00 ч
Андерсон Силва вярва, че Крис Уайдман ще се завърне по-силен след счупването на крака си. В края на миналия месец 36-годишния американец си счупи крака в битка с Юрая Хол. Уайдман вкара ритник, но Хол успя да блокира, което доведе до бруталната сцена.

Още по-ужасяващо беше това, че Крис счупи своя крак в стил Андерсон Силва. През декември 2013 година Силва направи битка с Уайдман и си счупи крака по сходен начин във втория рунд. Много хора са на мнение, че това си е карма, но Силва не се радва от случилото се.

Андерсон подкрепи своя колега и му пожела бързо възстановяване. В интервю за бразилските медии "The Spider" разкри, че не гледа ММА, но неговите синове следят и му пратили видео от счупването на Уайдман. Ето какво още добави бразилската легенда:

Не гледам ММА битки, но моите синове гледат. Когато Крис Уайдман си счупи крака, тогава моите синове ми пратиха видеото и аз бях шокиран. 

Един филм ми се разигра в главата и си спомних драмата, през която преминах когато аз си счупих крака. Моя съвет към Уайдман е да стои близо до семейството си, защото следващите седмици ще са тежки. 

Крис има шампионска психика и съм сигурен, че ще се завърне по-силен. Пожелавам му всичко най-добро.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес