Зареждане

Anderson Silva срещу Jared Cannonier на UFC 237

Anderson Silva срещу Jared Cannonier на UFC 237
Публикувано на: Февруари 21, 2019 в 11:11 ч
Anderson Silva се завръща в клетката и ще се бие срещу Jared Cannonier на събитието UFC 237, което трябваше да се проведе в Куритиба, но от UFC са решили да го преместят в Рио. 43-годишният Anderson Silva (34-9, 1 NC) взе участие на събитието UFC 234, което се проведе по-рано този месец и загуби с решение от Israel Adesanya. В последните си 4 битки той успява да спечели само веднъж срещу Derek Brunson. Легендарния боец има още няколко битки в UFC и най-вероятно ще се оттегли, когато си изпълни договора.


Cannonier (11-4) от своя страна искаше да се бие срещу Jacare Souza на това събитие, но алигатора отказа, защото е в топ 3 и няма смисъл да се бие срещу Jared, който е на 9-та позиция. Cannonier беше в серия от 2 поредни загуби в полутежка категория и през ноември миналата година дебютира в средна категория срещу David Branch, като успя да го нокаутира във втория рунд.







Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес