Зареждане

Anderson Silva иска реванш с Nick Diaz

Anderson Silva иска реванш с Nick Diaz
Публикувано на: Януари 13, 2019 в 13:33 ч
Легендата на UFC, Anderson Silva иска нов шанс срещу Nick Diaz. Двамата оглавиха събитието UFC 183, което се проведе преди 4 години и Silva успя да го победи с решение (49-46, 50-45, 50-45), но след това се провали на допинг тест и битката беше обявена за несъстоляла се. Nick също се провали на допинг теста и това беше последната му битка в UFC. Той трябваше да се бие на UFC 235 през март, но се отказа, защото не е доволен от UFC. Anderson Silva ще се завърне следващия месец срещу Israel Adesanya, но е отворен за реванш с Nick:



Mисля, че нова битка с Nick Diaz ще бъде готина и интересна. В последната ни битка и двамата се проваихме на допинг тест и беше обявена за несъстояла се. Официално тази битка не съществува. Nick е човек, който има голяма история в спорта и е голямо име. Не можем да приемем политиката на UFC, защото те използват легендите си, за да рекламирам младите бойци. Говорил съм по темата с Nick, както и с много други бойци. 

Нямаме проблем да се бием с тези хлапета, но искаме да ни уважават, защото сме дали много за спорта. Никога не съм предизвиквал никого, а просто оставях нещата да се нареждат и така ще си остане. UFC искат да рекламират младите, но не правят същото с по-възрастните бойци, които имат харизма и знаят как да движат нещата. Младите не знаят това и правят добри боеве, но когато си отворят устите говорят само глупости. Няма значение колко си добър, ако нямаш харизма.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес