Зареждане

Anderson Silva: Dana ми обеща, че при победа се бия за титлата

Anderson Silva: Dana ми обеща, че при победа се бия за титлата
Публикувано на: Ноември 29, 2018 в 10:26 ч
Легендарния шампион на UFC, Anderson Silva се завръща в клетката и ще се изправи срещу Israel Adesanya на UFC 234, което ще се проведе през февруари в Австралия. Много хора определят Adesanya, като клонинг на Silva и битката без съмнение е интересна. Silva не е първа младост, но все още е сред най-добрите в света. Той обаче има трудната задача да нанесе първа загуба на Adesanya, който е на гребена на вълната. И докато всички се чудят, защо Silva би приел такава битка, то "The Spider" си има основателна причина:



Dana  дойде лично в Лос Анджелис, за да преговаря с мен. Тогава го попитах - защо ми е да приемам такава битка ? Dana ми каза, че при победа се бия за титлата. Аз от своя страна му отговорих, че сега вече всичко има смисъл и е добър бизнес за мен. Това е страхотно предизвикателство за мен.

През целия си живот съм примал големите предизвикателства и не съм бягал. Israel е младо момче, което е бъдещето на спорта. Всички говорят за Israel и според мен това е най-добрата битка в спорта.




Има ли сили Anderson да победи Adesanya ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес