Зареждане

Анатолий Малихин вярва, че ще стане троен шампион в ОNE

Анатолий Малихин вярва, че ще стане троен шампион в ОNE
Публикувано на: Януари 6, 2024 в 08:08 ч
Анатолий Малихин е решен да пише история в книгите с рекорди на ONE Championship.

Като действащ световен шампион както в полутежка, така и в тежка категория в ONE, той е готов да стане първият трикратен световен шампион по ММА на организацията. Той ще предизвика холандеца Рейнир де Ридер за титлата в средна категория на ONE 166, което ще се проведе през март в Катар. 

Този реванш бележи дебюта на промоцията в Близкия изток, където Малихин отново ще се бие с холандския си съперник в Lusail Sports Arena. Когато се срещнаха за първи път през декември 2022 г., Малихин доминираше над Рейнир, печелейки с нокаут в първия рунд. С победата Анатолий отне титлата в полутежка категория от де Ридер.

Този път руския боец е фокусиран върху завладяването на още един трон, нещо, което никой не е правил преди него. 

„Приех това предизвикателство, защото е нещо, което никога досега не е правено. Де Ридер няма да има предимство. Просто ще продължа, ще нанеса много удари и всичко ще бъде както винаги. Ще бъде много трудна вечер за него. В тежка категория моите умения ми позволяват да бъда най-добрият. 

Не мога да кажа това за себе си в средна категория, защото това ще бъде първата ми битка с това тегло и би било арогантно да кажа, че съм най-добрият, без да съм се бил в тази категория.“, каза Малихин.

Ще успее ли Малихин да стане троен шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес