Зареждане

Анатоли Малихин ще търси 3-та титла срещу Рейнир де Ридер

Анатоли Малихин ще търси 3-та титла срещу Рейнир де Ридер
Публикувано на: Декември 29, 2023 в 02:00 ч
Двойният шампион на ONE Championship Анатоли Малихин ще търси титла в 3-та различна категория.

Той се изправя срещу Рейнир де Ридер, който е бивш двоен шампион. Двамата ще се бият за титлата в средна категория, която е в притежание на Рейнир. През декември 2022 видяхме първата битка между двамата. Тогава Малихин беше временен шампион в тежка категория, а де Ридер държеше титлата в полутежка категория и тази в средната.

Анатоли успя да нокаутира де Ридер в първия рунд и му нанесе първа загуба в ММА. Сега той ще се опита да му вземе и другата титла, а де Ридер ще търси отмъщение. Битката им ще бъде главна за събитието ONE 166, което ще се проведе на 1-ви март в Катар. 

Рейнир е с рекорд 16-1 в ММА. Той не се е бил, откакто загуби от Малихин през декември 2022 година. Де Ридер приключва 14 от срещите си. Той печели 9 от победите си още в първия рунд. Преди да загуби от Малихин, Де Ридер имаше 7 победи под банера на ONE.

Малихин е с рекорд 13-0 в ММА. В края на юни тази година той нокаутира Аржан Булар и спечели безспорната титла в тежка категория. Анатоли печели 9 от срещите си с нокaут и 4 със събмишън. 10 от неговите победи идват още в първия рунд. Сега той е шампион в тежка и полутежка категория.

Ако спечели и тази в средна категория, то той ще стане първи в историята на ONE, който държи титлата в 3 различни категории.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес