Зареждане

Аманда Нунеш: Пеня ми вкара удар, след който не се възстанових

Аманда Нунеш: Пеня ми вкара удар, след който не се възстанових
Публикувано на: Февруари 25, 2022 в 07:22 ч
Бившата шампионка на UFC в категория петел Аманда Нунеш разкри кой момент е позволил на Джулиана Пеня да я победи. Двете се биха в края на миналата година в Лас Вегас. Пеня успя да пренесе битката на земята и да накара Нунеш да се предаде във втория рунд. 

Аманда се раздели със серия от 12 поредни победи и с една от двете си титли. Сега 2022 година представлява ново предизвикателство за Нунеш. За първи път от 2015 година насам тя влезе в новата година след поражение.

 От UFC им уредиха реванш и двете са треньори в The Ultimate Fighter 30. Очаква се срещата им да се проведе през лятото. В интервю за медиите в САЩ Нунеш реши да поговори за загубата и каза:

"Джулиана Пеня успя да ми вкара добър удар. Не знам дали беше оувърхенд. Удари ме точно зад лявото ухо. Все едно това беше краят. След това не успях да се възстановя. 

Казах на Нина, че ми се зави свят, защото никога преди не бях удряна така. Вкара ми точен удар и загубих всичко. Загубих равновесие, визията ми също беше малко размазана и от този момент всичко тръгна надолу. 

Вече бях победена, когато се стигна до земята. Не съм тренирала добре за тази битка. Аз обаче бях ударена с точен удар. Тя наистина ме удари добре и аз не успях да се възстановя."

Ще успее ли Нунеш да се справи с Пеня ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес