Зареждане

Amanda Nunes се обяви за най-великият боец в историята на ММА

Amanda Nunes се обяви за най-великият боец в историята на ММА
Публикувано на: Юли 5, 2019 в 00:00 ч
Няма съмнение в това, че двойната шампионка Amanda Nunes е сред най-добрите състезателки в историята на ММА. Тя обаче смята, че дори е повече от това. Nunes ще влезе в клетката този уикенд, за да брани титлата в категория петел срещу Holly Holm. Има много бойци, които хората определят като най-добър в историята, но "The Lioness" смята, че тя е най-добрата не само при жените, но и като цяло в историята на ММА:


Ще бъде честна с вас и ще ви кажа, че съм най-добрия боец в историята на ММА. Ще продължа да съм двойна шампионка и ще браня двете титли. Искам да творя история. Минах през много неща и тези загуби ми помогнаха. Боевете ме научиха на много неща. Все още се уча. Винаги съм вярвала в себе си и сега се обръщам назад и съм емоционална, защото минах през много. 

Много се радвам от това, че съм най-добрия боец в историята. Преди години трябваше да се бия с Ronda Rousey, но вместо нея се бих с Cat Zingano и загубих. Бях в паника от тази загуба и определено никой не иска да губи. След много разговори с Nina и моите треньори започнах да търся отговори за моите въпроси. 

Лудост е, защото направих много промени след тази битка. Смених отбори, посещавах психолози, правих кръвни тестове. Исках да стана нов атлет и да изтрия всичко, което се беше случило в миналото. Всичко това беше просто лудост. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес