Зареждане

Алистър Овърийм: Печеля титлата в UFC и веднага спирам с ММА

Алистър Овърийм: Печеля титлата в UFC и веднага спирам с ММА
Публикувано на: Януари 30, 2021 в 20:00 ч
Голямата легенда в бойните спортове Алистър Овърийм е готов да се оттегли веднага, след като спечели титлата в тежка категория на UFC. След седмица ще видим в действие 40-годишния ветеран. Той ще оглави UFC Fight Night 184, което ще се проведе в Лас Вегас. Негов съперник ще бъде Александър Волков. "The Demolition Man" е в края на своята славна 22-годишна кариера.

Овърийм ще влезе в боя със серия от 2 поредни победи с нокаут. Той губи само 1 от последните си 5 битки и победата ще го приближи до златото при тежките. Алистър се провали в първия си опит и загуби с нокаут от Стипе Миочич преди няколко години. Сега той е готов за още 1 последен шанс и ще се оттегли веднага, след като стане шампион:

Определено има инерция, защото имаме две победи подред. Мисля, че битките ми са добри, вълнуващи са. Мисля, че просто трябва да поддържаме тази траектория и ще има още един шанс за титлата и това ще бъде последен, защото времето ми изтича, което е добре. Имах страхотна кариера. Но ние също трябва да бъдем реалисти и оттук идва този последен опит. 

Няма да продължа да се бия до 45-годишна възраст. Това ще бъде едно последно пробване за титлата, а после ще бъда благодарен на всички за подкрепата и ще се видим в следващия живот. Ще се оттегля веднага след спечелването на титлата. В този момент няма какво да се докаже.

Ще успее ли "The Reem" да стигне до златото ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес