Зареждане

Али Абделазиз: Стърлинг срещу Хенри Сехудо през 2023 г.

Али Абделазиз: Стърлинг срещу Хенри Сехудо през 2023 г.
Публикувано на: Ноември 26, 2022 в 00:00 ч
Али Абделазиз разкри, че двубоят между Алджамейн Стърлинг и Хенри Сехудо е уредена битка за 2023 година. 

Абделазиз, който е мениджър на Сехудо твърди, че двете страни са се разбрали, а сега остава само да обявят събитието и локацията за боя. Вероятно битката им ще се проведе в първата половина на 2023 година.

„Стърлинг ще се бие с Хенри Сехудо. Готово е, UFC казаха, че е готово. Той знае, че е готово и разбирам, че иска различна битка. Но човекът никога не е губил колана си. 

Той е двукратен шампион, защити и двата пояса и си тръгна сам. Хенри не напусна, защото загуби или беше контузен, просто имаше нужда от почивка. Това е шампион срещу шампион, Сехудо никога не е губил колана си. 

Не съм съгласен с Алджамейн. Мисля, че това е голяма битка. Той знае това и аз го знам. Стърлинг ще се бие с Хенри.“, каза Абделазиз в интервю за The Underground.

Стърлинг е с рекорд 22-3 в ММА и е в серия от 8 поредни победи. В момента той държи титлата в категория петел, която Сехудо оваканти преди 2 години. Тогава Хенри реши да се оттегли от ММА, но по-рано тази година обяви, че се завръща в играта.

Сехудо е с рекорд 16-2 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. Очаква ни една интересна битка между двама от най-добрите в категорията.

Кой е вашият фаворит ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес