Зареждане

Али Абделазиз: Нямаме интерес към реванш с Макгрегър

Али Абделазиз: Нямаме интерес към реванш с Макгрегър
Публикувано на: Януари 5, 2020 в 09:05 ч
Али Абделазиз, който е мениджър на Хабиб Нурмагомедов сподели, че не искат нова битка с Конър Макгрегър. Преди няколко седмици Дейна Уайт каза, че Конър Макгрегър ще получи нов шанс за титлата, ако след две седмици победи Доналд Серони във Вегас. Битката им е в полусредна категория, но това няма значение за UFC.

Те са готови отново да изправят двамата бойци, които продадоха най-много платени гледания в историята им. Логично е от UFC да го искат, защото Хабиб и Макгрегър не се понасят, а това продава. "The Notorious" изгаря от желание да потърси отмъщение и се закани, че ще го постигне, въпреки че Хабиб бягал от срещата. В интервю за ТМZ, Aбделазиз oтряза Конър и сподели, че няма да има реванш, защото той не го заслужавал:


Дейна Уайт е най-великия промоутър в историята. Уважавам го и той трябва да направи, така че на хората да им пука за Макгрегър. Дейна споменава Хабиб, за да се говори и за Макгрегър. Всичко е наред. Дейна си има план, но и Хабиб си има план. Понякога се съгласяваме едни с други, а понякога сме на различно мнение. 

Ние не се интересуваме от Макгрегър. Той може да загуби още в битката със Серони. Мисля, че ще загуби. Преди битката с Хабиб говореха как той бил в страхотна форма и готов за битка. Неговия треньор казваше, че ще нокаутират Хабиб в три рунда, а след това говореха, че имали ужасен лагер. Те са лъжци. 

Макгрегър изглежда като балон. Хабиб го доминира и го приключи. Логично е Гейджи да е следващ за Хабиб, а не Макгрегър. Вече ви казах, че Конър не иска да има нищо общо с Гейджи. 

UFC направиха добър избор и не дадоха Конър на Джъстин, защото Гейджи щеще да го срита. Аз съм слуга на много господари и се грижа за бойците си. Ние сме голямо семейство. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес