Зареждане

Ali Abdelaziz: Kamaru Usman ще накара Colby Covington да се дави в кръвта си

Ali Abdelaziz: Kamaru Usman ще накара Colby Covington да се дави в кръвта си
Публикувано на: Май 17, 2019 в 00:00 ч
Всички очакваме от UFC най-накрая да обявят първата защита, която Kamaru Usman ще направи на своята титла. Най-вероятно той ще я брани срещу Colby Covington, който е бивш временен шампион. Между двамата има напрежение от години и те не спират да се обиждат, а след като Kamaru стана шампион двамата бяха близо до това да се сбият в казино. Ali Abdelaziz, който е мениджър на Usman скочи и опита да набие Colby и напрежението между тях продължи да се покачва. Сега Abdelaziz няма търпение неговия боец да затвори устата на Colby и вярва, че Covington ще се дави в кръвта си:



Чакайте само да видите какво ще му направи Usman. Нима смятате, че победата над Woodley беше впечатляваща ? Мисля, че ще бъде много по-впечатляващо, когато той пребие Colby. Ще бъде много по-лошо срещу Colby, защото от гледна точка на стиловете Kamaru е кошмар за Covington. 

Мисля, че Colby е умен и го избягваше толкова дълго време. Мисля, че той знае какво ще му причини Usman. Всичко е наред. Covington  ще страда в клетката и ще се дави в кръвта си. Ще си гълта езика и ще си изкопае гроба. Това ще му се случи.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес