Зареждане

Али Абделазиз към Конър Макгрегър: Нямам търпение да те видя и да ти плюя в лицето

Али Абделазиз към Конър Макгрегър: Нямам търпение да те видя и да ти плюя в лицето
Публикувано на: Юни 26, 2024 в 19:00 ч
Мениджърът на ММА Али Абделазиз взе на прицел Конър Макгрегър, като заяви, че иска да се изплюе в лицето му.

Макгрегър наскоро взе на прицел Хабиб Нурмагомедов с няколко вече изтрити туита, след като член на залата на Нурмагомедов, Eagles MMA, беше посочен като един от терористите, убити от органите на реда. Макгрегър заяви, че Нурмагомедов е лъжлив плъх, и каза на боеца да умре в урината си, но оттогава е изтрил туитовете.

Конър Макгрегър запази един туит, в който казваше, че е прав, което Али Абделазиз видя и отвърна на ирландеца, като му каза, че е кучка и иска да се изплюе в лицето му.

"Нямам търпение да те видя и да ти се изплюя в лицето, кучко", написа Абделазиз в X.

Това беше интересен коментар от страна на Абделазиз и в момента Макгрегър все още не му е отговорил. Дали ще го направи, не е сигурно, но е ясно, че между Абделазиз и Макгрегър все още има много вражда.

Али Абделазиз, разбира се, е мениджърът на споменатия Хабиб Нурмагомедов, с когото Конър Макгрегър се е биел и е имал силно съперничество в миналото.

Що се отнася до ММА кариерата на Конър Макгрегър, той беше принуден да се откаже от битката си на UFC 303 срещу Майкъл Чандлър поради счупен пръст на крака, което той потвърди в Instagram. 'Notorious' сподели, че иска да се увери, че е 100% здрав в ответния си двубой.

"Нужни са ми няколко седмици, това е всичко. Не бих могъл да оправдая пред отбора си или пред феновете, че отново правя битка с допълнителни препятствия. Следващата битка трябва да бъде, и ще бъде, 100% Конър Макгрегър. Феновете го заслужават и ние сме близо до това. Леко изпускане на концентрацията и неприятната контузия беше факт. Това е всичко. Вземете си поука и продължете напред. Ще се върна. Трябва да го направя. Остават ми още две битки по договора", заяви Макгрегър.

Макгрегър не се е бил от юли 2021 г., когато счупи крака си в трилогията срещу Дъстин Поарие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес