Зареждане

Alexander Volkov тренира в Свети Влас

Alexander Volkov тренира в Свети Влас
Публикувано на: Август 28, 2019 в 00:41 ч
Качил: DoloR 
Боецът на UFC в тежка категория Alexander Volkov реши да прекара последната седмица от лятото на българското Черноморие. "Drago" е заедно със своето семейство в Свети Влас и паралелно с почивката не забравя да поддържа форма. Volkov е с рекорд 30-7 в ММА и е бивш шампион в тежка категория на M-1 и Bellator.

Преди три години Alexander подписа с UFC и успя да спечели първите си 4 битки, като се надяваше на шанс за титлата. В своята последна битка Volkov надиграваше Derrick Lewis, но се отпусна и беше нокаутиран 11 секудни преди края на битка, която щеше да спечели по точки. Alexander има победа над Благой Иванов, която е на финала на турнира в тежка категория на Bellator през 2014 година. Ето какво сподели боеца в своя акаунт в социалните мрежи за почивката си:


Реших да прекарам последната седмица от лятото с моето семейство на море. Паралелно с почивката подобрявам физическата си форма и продължавам да тренирам. Сега съм в България, Свети Влас и търся подходяща зала. Пишете, ако някой иска да тренираме заедно!


Volkov трябваше да се бие срещу Alistair Overeem през април в Русия, но се оттегли от битката, а причините все още не са ясни. Появиха се слухове, че се провалил на допинг тест, но все още няма официална информация от USADA.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес