Зареждане

Alexander Volkov доминира над Greg Hardy и зарадва Москва с победа

Alexander Volkov доминира над Greg Hardy и зарадва Москва с победа
Публикувано на: Ноември 10, 2019 в 00:00 ч
Alexander Volkov сподели клетката с Greg Hardy в подглавната битка на събитието UFC Fight Night 163, което се провежда в Москва. Битката между тях беше в тежка категория и изключително важна за Volkov, който се биеше в родния си град и нямаше как да разочарова родните фенове срещу боец извън топа на категорията, какъвто е Hardy.

Alexander успя да доминира над своя опонент и го точкуваше от дистанция. В първия рунд имаше опасност, защото Hardy се славеше със своята експлозивност и агресия, но той беше сменил стратегията и заложи на търпение. Ритниците на Volkov му създаваха доста проблеми и при един от тях Hardy получи контузия в дясната ръка още в първия рунд, като имаше съмнения за счупване.

Това повлия доста на неговото представяне и в следващите два рунда той почти не я използваше. Volkov продължи да го точкува от дистанция с ритници и удари и битката им стигна до решение, което беше единодушно за Volkov - (30-27, 30-27, 30-27). С тази своя победа бившият шампион Volkov успява да се върне на победния път, след като идваше със загуба от Derrick Lewis.

Руснака вече е със статистика 5-1 в UFC и след още няколко победи ще се бие за титлата. Hardy от своя страна губи за втори път тази година и така вече е с рекорд 2-2-1 в UFC. Greg има сериозни амбиции, но се видя, че все още не е готов да се състезава с бойците от топа на категорията.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес