Зареждане

Alexander Volkanovski: Побеждавам Holloway и му давам реванш

Alexander Volkanovski: Побеждавам Holloway и му давам реванш
Публикувано на: Септември 24, 2019 в 08:23 ч
Качил: DoloR
Преди няколко дни от UFC обявиха официално битката между Max Holloway и Alexander Volkanovski, които ще спорят за титлата в категория перо през декемеври във Вегас на UFC 245. В момента двамата са най-добрите в категорията и идват след големи победи, което е предпоставка за една здрава и интересна битка.

Volkanovski се намира в серия от 17 поредни победи и неговата статистика в ММА е 20 победи и само 1 загуба. Той няма загуба в последните 6 години и в своята последна битка успя да победи с решение José Aldo през май в Бразилия. Alexander е уверен, че ще успее да детронира Max Holloway, а след това обещава да му даде незабавен реванш:


Ще покажа на света, че съм най-добрия в категория перо. Аз съм най-добрия боец в тази категория и ще го покажа през декември. Хората могат да говорят каквото си искат. Holloway беше добър шампион. Знам, че ще го победя и след това ще му дам реванш. 

Ще му взема титлата и ще има втора битка. Във втората битка пак ще го победя и ще се установя като най-добрия в света. След тези победи ще съм готов за всякакви предизвикателства. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес