Зареждане

Alexander Volkanovski: Искам да съм най-велик и ще започна с победа над Holloway

Alexander Volkanovski: Искам да съм най-велик и ще започна с победа над Holloway
Публикувано на: Октомври 5, 2019 в 00:00 ч
Alexander Volkanovski (20-1 MMA, 7-0 UFC) цели да свали от трона Max Holloway (21-4 MMA, 17-4 UFC) в битката им, която ще бъде част от UFC 245 през декември във Вегас. Volkanovski иска да стане най-великият боец в категорията и неговия път минава през Holloway.

Alexander вярва, че ще успее да го победи през декември, а следващата година ще има реванш между двамата. Той няма да подценява безспорния шампион, но ще даде всичко от себе си, за да го свали от трона и да се приближи до целта си:


Целта ми за следващата година е да стана най-добрия в историята на категория перо. Много хора твърдят, че подценявам Holloway, защото казах, че ще му дам реванш. Kaзах това, защото искам да стана най-велик за всички времена и ако трябва да го победя няколко пъти, то тогава ще го направя. 

Ще докажа, че съм най-великия в историята на категория перо. Винаги съм знаел, че той не е непобедим. Всички знаят, че имам високо бойно IQ. Познавам играта и наистина вярвам в това. Винаги съм виждал слаби места в моите опоненти. Винаги съм знаел, че той е с едно ниво над другите. 

Той има перфектен план с това кардио и натиск и това проработи добре за него в последните битки. Не е важно кой, как е победил даден опонент. Да хората говорят, че той победил Aldo по такъв начин. Това обаче не значи нищо и дойде ли 14-ти декември хората ще го разберат. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес