Зареждане

Alexander Shlemenko призова Fedor да не спира и да се бие с Mirko Cro Cop

Alexander Shlemenko призова Fedor да не спира и да се бие с Mirko Cro Cop
Публикувано на: Януари 27, 2019 в 14:30 ч
Бившия шампион в средна категория на Bellator, Alexander Shlemenko не иска Fedor Emelianenko да се оттегля от ММА. Fedor загуби битката си срещу Ryan Bader по-рано днес и не успя да стане шампион в тежка категория. Това беше последната битка от договора на Emelianenko с Bellator и бъдещето му остава неясно. Shlemenko смята, че Fedor има какво още да покаже и трябва да се бие срещу Mirko Cro Cop:



Ако бях на мястото на Fedor, нямаше да се оттегля от ММА сега. Шокиран съм от резултата и от това, че всичко свърши толкова бързо. Това напълно противоречи на прогнозите ми преди мача. Не мислех, че Bader може да нокаутира Fedor в първия рунд. Подобно на много други, очаквах от него борба, но той надхитри всички експерти и Fedor. Ето защо той заслужава да спечели. Mисля, че Fedor очакваше Bader да тръгне за събаряне и затова държеше ръцете си ниско.


Не бих се отказвал, ако съм на негово място. Напротив, Fedor отново ще докаже, че е способен на много повече. Сега ще има доста критика към него. Той все още е в състояние да спечели и го доказа, достигайки до финала на престижния Grand Prix. Мисля, че най-смислен опонент за него сега е Mirko Cro Cop. Всеки разбира това и иска да види още една битка между двамата.




Fedor и Cro Cop се биха през 2005 година за титлата в тежка категория на PRIDE. Тогава Fedor успя да го победи с решение в битка, която стана битка на годината.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес