Зареждане

Alexander Gustafsson обясни лудите събития, които са довели до оттеглянето му от UFC 227

Alexander Gustafsson обясни лудите събития, които са довели до оттеглянето му от UFC 227
Публикувано на: Юли 25, 2018 в 00:05 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
След победата си на събитието в Хамбург, Anthony Smith веднага изяви желание да приеме нова битка с кратко предизвестие срещу Alexander Gustafsson на UFC 227. Alexander остана без опонент, защото Volkan Oezdemir се контузи и се оттегли. Интересното обаче е в това, че точно след като Anthony Smith го предизвика, Gustafsson обяви, че е контузен и няма да се бие на UFC 227, което създаде впечатлението, че той се е изплашил от бруталния нокаут, който Smith записа над Shogun Rua. Gustafsson отнесе критика и от шампиона в категорията Daniel Cormier, но това не го интересува и той обясни лудите събития, които са довели до оттеглянето му от UFC 227:

"Мога да ви кажа, че в последните няколко дни съм много ядосан. Наистина нищо не протече по план и това е някаква лудост. Всъщност, контузията е лека и не трябва да говорим за нея, защото е нещо малко, което ми лази по нервите. Сега съм тук и ще дам всичко от себе си, за да се възстановя и да се върна в играта до няколко седмици. Много е дразнещо и не знам какво се случи. Това е лудост и трябваше да е моята карта - това беше моята битка, но тогава Volkan се оттегли. Наистина бях много мотивиран да се бия с Volkan. Това е най-добрата битка за мен, а и най-смислената. Чувствах се страхотно, защото щях да се бия с него и тогава всичко пропадна. Както и да е, намирах се в най-добрата форма в моя живот и тогава изневиделица се контузих. Това е лудост и за сега само това мога да ви кажа."

Контузен ли е Alexander Gustafsson или просто не иска да се бие с боец, който е извън топа на категорията като Anthony Smith?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес