Зареждане

Alexander Gustafsson: Не виждам кой ще победи Jon Jones в полутежка категория

Alexander Gustafsson: Не виждам кой ще победи Jon Jones в полутежка категория
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 08:53 ч
Alexander Gustafsson има две битки с безспорният шампион в полутежка категория Jon Jones и познава играта му от първа ръка. Все още никой не може да намери отговор за доминацията на "Bones" и "The Mauler" не вижда кой от категорията може да се справи с шампиона. Преди 6 години двамата си спретнаха легендарна битка, в която Jones спечели с решение, но въпреки това дълго време Gustafsson вярваше, че е спечелил.

В края на миналата година видяхме втората битка, която продължи само 3 рунда и шампиона успя да си върне титлата след отсъствието заради проблемите с допинга. Gustafsson се оттегли след загубата си от Anthony Smith през юни, но няколко месеца по-късно сподели, че битките му липсват и обмисля завръщане. Той не е спрял да следи случващото се в неговата дивизия и не вижда заплахи за шампиона:


Продължавам да твърдя, че не виждам кой може да победи Jones в полутежка категория. В живота обаче винаги идва някой. В момента категорията е много интересна. 

Има млади момчета, които идват и също бойци, които се качват от средна категория. Сега е много интересно и ние старите кучета трябва да работим още по-здраво.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес