Зареждане

Alex Hernandez планира да пречупи Cowboy Cerrone

Alex Hernandez планира да пречупи Cowboy Cerrone
Публикувано на: Декември 21, 2018 в 13:23 ч
Alex Hernandez успя да впечатли всички в дебюта си за UFC, защото успя да нокаутира Beneil Dariush на UFC 222 в първия рунд. Той успя да победи и Olivier Aubin-Mercier на UFC on FOX 30, което му спечели битка с Cowboy Cerrone на 19 януари в Бруклин. Hernandez не смята да спира с победите и иска да пречупи Cerrone:



Последно чух, че Cerrone говореше за McGregor, но накрая свърши срещу опонент като мен. Щастлив съм от този шанс и съм сигурен, че ще се възползвам максимално от него. Той е просто поредния опонент пред мен. Всички тези реклами по медиите и хвалбите, не ти печелят битките. Подготвям се за най-добрата верия на Cerrone. Мисля, че битка срещу мен ще бъде добър тест за него, защото той се връща от по-горна категория. Знам, че физически съм по-силен от него. 

Ще го пречупя, както правя с всеки опонент. Моят стил на игра е такъв и не го променям. Аз винаги съм уверен, че ще пречупя опонентите си и ще го нокаутирам. Възнамерявам да приключа Cerrone и то още в първия рунд. Нямам проблем да стане и във втория рунд, но мисля, че ако стигнем до трети рунд, то той вече ще бъде пречупен. Готвя се за война и искам да го приключа бързо. Вярвам, че го мога.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес