Зареждане

Aleksander Emelianenko се завръща в Akhmat за следващия си двубой

Aleksander Emelianenko се завръща в Akhmat за следващия си двубой
Публикувано на: Ноември 21, 2017 в 09:33 ч
 
Alexander Emelianenko се завръща за двубой с Virgil Zwickau на 16-ти декември. Малкият брат на Fedor очаква да продължи с победите след последния нокаут, който причини на Geronimo Dos Santos в края на септември. Това беше първата му среща за три години след като беше обвинен в изнасилване.
 
Alexander успя да си спечели голям брой фенове още докато беше в PRIDE, където успя да направи резултат, впечатляващ дори когато бива сравняван с този на големия му брат, който често е спряган за най-добрият боец в тежка категория. Нещата започнаха да се объркват, когато му беше открит хепатит през 2008-ма година.
 
Многобройните откази от федерациите не го спират и той успява да отбележи резултат 9-4 преди да му бъде повдигнато обвинението. Бяха му присъдени четири и половина години затвор, като беше пуснат три години по-рано за добро поведение.
 
Наскоро двамата братя влязоха в конфликт, когато Fedor нарече брат си Юда, в отговор на което той обяви, че големият Emelianenko се е заобиколил от използвачи и социопати. Според Aleks двамата не са си говорили от вече десет години.
 
На всичкото отгоре предстоящата на Alecks среща бива организирана от Akhmat Fight Club, чийто собственик е самият чеченски диктатор Ramzan Kadyrov.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес