Зареждане

Александър Волков се оттегли от битката със Сирил Ган в UFC 308

Александър Волков се оттегли от битката със Сирил Ган в UFC 308
Публикувано на: Септември 23, 2024 в 02:00 ч
Битката между руснака Александър Волков и Сирил Ган на турнира UFC 308 е отменена, съобщиха от френското издание La Sueur. Според източника двубоят между Волков и Ган е отложен за турнира UFC 310, който ще се проведе през декември.

Главната битка на UFC 308 през октомври ще бъде двубой между настоящия шампион в категория перо Илия Топурия и носителя на BMF пояса Макс Холоуей. Подглавната битка в Абу Даби ще включва австралиеца Робърт Уитакър и непобедения чеченец Хамзат Чимаев.

През 2021 година видяхме първата битка между Ган и Волков, която се проведе в Лас Вегас. Ган успя да спечели с решение на съдиите.

Ган е с рекорд 12-2 в ММА. В своята последна битка той победи Сергей Спивак през септември 2023 година в Париж. Сирил приключва 9 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА. Той има 1 загуба със събмишън в статистиката си.

"Bon Gamin" e бивш временен шампион на UFC. Той се би за безспорната титла 2 пъти, но загуби от Франсис Нгану и Джон Джоунс.

Волков е с рекорд 38-10 в ММА и е в серия от 4 поредни победи. В своята последна битка той победи Сергей Павлович през юни тази година. Александър приключва 28 от срещите си и 5 пъти пада с приключване.

"Drago" губи само от Том Аспинал в последните си 6 битки за UFC. Той е бивш шампион на Bellator и M-1.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес