Зареждане

Александър Волкановски не вижда с какво може да го затрудни Холоуей

Александър Волкановски не вижда с какво може да го затрудни Холоуей
Публикувано на: Декември 13, 2019 в 00:00 ч
Александър Волкановски (20-1 MMA, 7-0 UFC) получава златен шанс и този уикенд ще се бие за титлата в категория перо. Коравия претендент ще се бие в подглавната битка на UFC 245 срещу Макс Холоуей и ще заложи дългата си серия от победи. Александър вярва, че ще успее да победи шампиона и ще се установи на трона в категорията.

Това няма да е лесно, защото Холоуей е в голяма победна серия в категорията и никой не успява да го затрудни в перото в последните години. Волкановски вече е готов със своя план за срещата и ето какво смята да прави в клетката с хаваеца този уикенд във Вегас:


Ще подходя по различен начин. Не вярвам, че нещата, които работиха добре за него в миналото ще му свършат работа срещу мен в клетката. Да, той има добра игра и кардио и всякакви такива неща. Не вярвам, че това е голяма заплаха за мен. 

Очевидно е, че и аз имам добро кардио и няма да е добре за него да пресира, защото аз съм по-силен от него. Играта на Макс е да оказва натиск, да върви напред и да вкарва удари. В битката срещу Поарие видяхме, че Дъстин успяваше да запази своите позиции. Ако Макс реши да тръгне напред срещу мен, то тогава ще падне в моята игра.

Играта се развива и аз съм се развил заедно с нея. Знам, че всички ще започнат да говорят за това, че Франки имал борба и други неща, които наистина има. Аз обаче имам и силата и знам как да балансирам нещата. Много други ще казват, че ще имам проблем с неговия обхват, но няма да е така. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес