Зареждане

Александър Волкановски детронира Макс Холоуей след 25 минути битка

Александър Волкановски детронира Макс Холоуей след 25 минути битка
Публикувано на: Декември 15, 2019 в 07:58 ч
Александър Волкановски и Макс Холоуей споделиха клетката в подглавната битка на UFC 245, което се провежда във Вегас. Шампиона от Хаваи заложи титлата срещу коравия претендент, който беше в голяма серия от победи. Феновете очакваха здрава битка и двамата не ни разочароваха.

Волкановски не спря да оказва натиск на шампиона и през цялото време обработваше неговия водещ крак. Холоуей даде всичко от себе си, но не успя да намери отговор за играта на Волкановски, който във всеки рунд успя да вкара повечето удари и имаше предимство.

"The Great" определено впечатли всички със своето представяне и неутрализира Холоуей. Двамата влизаха в размени, но всичко най-добро беше на страната на претендента. Битката им стигна до решение, което беше единодушно в полза на Волкановски - (48-47, 48-47, 50-45).

С тази победа Волкановски печели титлата в категория перо и навлиза в серия от 18 поредни победи. Той увеличава статистиката си на 21-1 в ММА и вече има 8 победи в UFC. Холоуей от своя страна губи в категорията за първи път от 6 години и това е края на неговата серия от 14 поредни победи в категория перо. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес