Зареждане

Александър Ракич вярва, че може да приключи Блахович

Александър Ракич вярва, че може да приключи Блахович
Публикувано на: Юни 21, 2021 в 06:19 ч
Изгряващата звезда на UFC Александър Ракич иска да се бие за титлата в полутежка категория. 29-годишният боец е в серия от 2 поредни победи над двама бивши претенденти в лицето на Антъни Смит и Тиаго Сантос.

Ракич ги победи с решение, но не получи обещание от Дейна Уайт, че ще получи шанс за златото. Не така стоят нещата при Иржи Прохазка, който също победи двама бивши претенденти, но с тежък нокаут. Той получи дума от Уайт, че ще се бие за титлата с Ян Блахович.

В края на септември Ян ще брани златото си срещу Глоувър Тейшейра. Ракич печели 6 от 7-те си битки в UFC и вярва, че боя с Блахович е въпрос на време. Ето какво сподели "Rocket" за евентуална среща с Блахович:

Мисля, че от гледна точка на стила Ян Блахович е по-добра битка за мен от Тиаго Сантос. Аз съм най-бърз в категорията. В спорта съм от дълги години. Започнах с кикбокс на 13 години, а на 14 вече направих първата си битка. В първата си битка се бих на 68 килограма. Винаги притежавам скорост и съм подвижен. 

Ще е тежка битка, но аз се подобрявам всеки ден. Тренирам и имам много добър отбор. Записвахме моите тренировки, а след това ги гледахме. Моите треньори следяха нещата и веднага казваха, ако смятат, че мога да направя нещо по-добро. Още на следващия ден го тренирахме. 

След всяка моя среща виждате по-добра версия на Ракич. Имам все повече бойно IQ, по-добра форма и съм спокоен. Въпрос на време е в битка с Блахович да го нокаутирам или събмитна. Работя много здраво и мисля, че ще имаме добър бой с Блахович. 

Ще може ли Ракич да се справи с Блахович ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес