Зареждане

Александър Евстатиев срещу Радослав Вартанянов в TWINS MMA 14

Александър Евстатиев срещу Радослав Вартанянов в TWINS MMA 14
Публикувано на: Февруари 7, 2018 в 09:34 ч

Александър Евстатиев – "Въздушният шериф" от Варна ще вземе участие в ТУИНС ММА -14. Той ще се изправи срещу Радослав Вартанянов в категория до 70 кг в галавечерта, която ще се проведе в Перник на 9-ти март.

Александър се занимава се с бойни изкуства от 1998 г. Бил е няколко пъти участник в националния отбор по Киокушин карате, а през 2012г. взима участие в първото световно първенство за аматьори по ММА в Сант Петербург организирано от М-1. На професионалният ММА ринг има пет срещи.

Радослав Вартанянов е многократен шампион по таекуондо, занимава се с това корейско бойно изкуство от тринадесет години. От Таекуондо се е научил да бъде спокоен във всеки един момент и никога не губи концентрация.

През лятото на 2014г. стана известен с един от най-бързите нокаути в ММА, който реализира, след удар с крак със завъртане на 180 градуса. Предпочита боя в стойка. Спечели четири шампионски титли на турнирите “Striking games” в стиловете К-1 , Бокс и Санда. Има пет ММА срещи , като е участвал на три категории до 70кг, до 77кг и до 84кг.

Тази среща е класически сблъсък между представител на Киокушин карате и Таекуондо!

TWINS ММА-14 ще се проведе в град Перник ,спортна зала “Борис Гюдеров“ с помощта на община Перник

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес