Зареждане

Александър Емеляненко: Отдавна не пия и алкохола не ме влече

Александър Емеляненко: Отдавна не пия и алкохола не ме влече
Публикувано на: Март 11, 2021 в 00:00 ч
Александър Емеляненко твърди, че вече не пие и алкохола е минало за него. Азамат Бостанов, който е негов мениджър сподели, че 39-годишния ветеран е минал през курс за лечение на алкохолизъм.

Явно този курс е дал резултат, защото "Red Devil" твърди, че може да се справя и без пиенето, в което преди намирал успокоение. Александър явно е минал през тежки моменти, след като миналата година загуби с нокаут от Магомед Исмаилов.

Наскоро един от шефовете на чеченската ACA сподели, че Емеляненко тежи над 140 килограма. В последно време се говори за битка между Емеляненко и рапъра Джиган. Има много опции пред Александър, който пред руските медии сподели:

Сега алкохолът е забранен, табу. Алкохолът отдавна е в миналото. Отдавна не пия. Въздържам се и важното е, че пиенето на алкохол не ме влече. Преди алкохола ме отпускаше. 

Намирах успокоение и забравях за всичко. Когато пиеш едно питие, проблемите ти намаляват. Пиеш още малко и те напълно изчезват. Сега научих да се справям без него, въпреки че преди донякъде ми помагаше. 

Сега Джиган иска да се бие с мен. Казах му, че няма проблем и вече се борят кой да излъчва битката ни. Бой с Дацик ? Всички разбират отлично, че ще победя Дацик и никой няма да ми плати хонорара, който искам за тази битка. 

Дацик не е интересен за никого. Той е мъртъв и не направи нищо в последната си битка. Като цяло нямам абсолютно никакви оплаквания и негативно отношение към Дацик. Безразличен ми е. 

Кой ще бъде следващ за Емеляненко ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес