Зареждане

Александър Емеляненко: Не съм загубил от Исмаилов

Александър Емеляненко: Не съм загубил от Исмаилов
Публикувано на: Юли 26, 2020 в 07:00 ч
Александър Емеляненко не признава загубата, която допусна от Магомед Исмаилов. Двамата се биха преди няколко дни в Русия в главната битка на ACA 107. Срещата им беше тотална доминация за Исмаилов, който заложи на събаряния и вкара здрав граунд енд паунд на Александър. Магомед успя да отвори аркади на своя съперник, от които не спираше да тече кръв.

В края на третия рунд Исмаилов засипа Емеляненко с удари, а рефера видя достатъчно и спря битката, за да може Магомед да победи с технически нокаут. Taка Емеляненко загуби серията си от 5 поредни победи с нокаут. Той обаче не е доволен от стила на своя съперник и вярва, че това не е загуба. Ето какво още сподели Александър:

Чувствам се прекрасно. Радвам се, че успях да видя нещата, които трябва да бъдат подобрени. Исмаилов не представи нищо катастрофално и ново. Предвиждах целия му план за двубоя, но бързах и нямах търпение да завърша боя предсрочно. В нито един от рундовете не чувствах опасност от него. 

За разлика от Исмаилов, аз исках да се бия. Мислех, че е мъж и ще се бие за честта си. И Магата, като всички останали се хвърля в краката и се спасява с каквото може. Дръзката победа на Исмаилов. Нека го брои като победа за себе си, но аз няма да преброя това като загуба за мен.

Всички искаха да видят колоритен и зрелищен двубой, но Исмаилов се страхуваше да се бие. Съдиите трябва да следят за такива неща. Той просто стоеше на земята и имитираше бой. Такива неща не са интересни никъде, освен в Дагестан. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес