Зареждане

Александър Емеляненко: Кадиров е направил повече за мен от Фьодор

Александър Емеляненко: Кадиров е направил повече за мен от Фьодор
Публикувано на: Март 21, 2020 в 05:00 ч
Александър Емеляненко е повече от доволен от отношението, което получава в Грозни, Чечня. Той тренира там и заедно с президентът Рамзан Кадиров и се готвеше за битката си с Магомед Исмаилов, която беше насрочена за началото на април в Москва. Събитието беше отложено с няколко месеца заради коронавируса, но това не притеснява Емеляненко и той продължава да тренира.

От дълги години Александър не се разбира със своя брат - Фьодор и двамата дори не си говорят. Преди няколко месеца Фьодор сподели в интервю, че Александър е мъртъв за него, а неговия брат му отговори, че е фалшив човек, който се моли на Мамон. Наскоро в интервю Александър реши да поговори за Кадиров и сподели, че Рамзан е направил повече за него, отколкото Фьодор. Ето какво точно сподели Александър:


Рамзан ми помага много, дава ми наставления. Ако ви харесва този израз, то тогава можете да го кажете по този начин. Не деля хората по националност, цвят на кожата и професията, която упражняват. Кадиров е добър човек и днес мога да кажа, че той е направил повече за мен от моя по-голям брат.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес