Зареждане

Алекс Перейра срещу Шон Стрикланд на UFC 277

Алекс Перейра срещу Шон Стрикланд на UFC 277
Публикувано на: Март 27, 2022 в 02:00 ч
Алекс Перейра получава много тежък тест пред себе си. Бившият двоен шампион на кикбокс лигата GLORY ще се бие срещу Шон Стрикланд в бой от средна категория. Двамата ще премерят сили на UFC 277, което ще се проведе на 30-ти юли. Локацията все още не е обявена.

Перейра е с рекорд 5-1 в ММА и е в серия от 5 поредни победи. Той вече има 2 победи в UFC и в последната си битка победи Бруно Силва по-рано този месец. Алекс печели 4 от срещите си с нокаут и единствената му загуба е със събмишън.

Той е единственият боец с 2 победи над Израел Адесаня, като една от тях е с нокаут. В срещата със Стрикланд, Перейра ще се докаже и ще се приближи до трилогия с Адесаня, но този път по правилата на ММА. 

Стрикланд от своя страна е с рекорд 25-3 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. За последно той победи Джак Хермансон в началото на февруари. Шон печели 14 от срещите си с приключване и само 1 път пада с приключване. Той е бивш шампион на KOTC.

При победа над Перейра, Стрикланд ще може да настоява за шанс за титлата срещу Адесаня. Същото се отнася и за Перейра. В тази среща Дейна ще се надява Алекс да бие, защото трилогия срещу Адесаня ще се продава като топъл хляб.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес