Зареждане

Алекс Перейра: Кенъниър може да приключи Адесаня

Алекс Перейра: Кенъниър може да приключи Адесаня
Публикувано на: Юни 24, 2022 в 13:00 ч
Алекс Перейра (5-1) е сигурен, че след двубоя с Шон Стрикланд (25-3) ще получи правото да се бие за титлата на UFC в средна категория.

Това вече беше потвърдено от Дейна Уайт. Залогът в тази битка е много голям, но Перейра не се притеснява. Перейра ще се изправи срещу Стрикланд на 2 юли на UFC 276 в Лас Вегас, САЩ. Бившият двоен шампион на GLORY ще брани серия от 5 поредни победи в ММА.

Перейра направи своя дебют в UFC през ноември 2021 г. на UFC 268, побеждавайки Андреас Михайлидес (13-5) чрез технически нокаут във втория рунд. През март на UFC Fight Night 203 той победи Бруна Силва (22-7) с единодушно съдийско решение.

Перейра е известен с това, че победи Адесаня два пъти по правилата на кикбокса. Алекс не вижда как Израел ще загуби с решение. В интервю за MMAJunkie "Po Atan" даде прогноза за шампионската среща в дивизията.

„Ако спечеля следващия двубой, си гарантирам битка за титлата. Страхотно е, защото вече съм начертал в главата си пътя, който трябва да извървя. 

Мисля, че Адесаня е фаворитът в битката с Джаред. Ако обаче направи грешка, може да бъде нокаутран и изпратен да спи. 

Не мисля, че той ще загуби с решение. Мисля, че Кенъниър може да го нокаутира или да го накара да се предаде“, каза Перейра в интервю за MMA Junkie. 

Може ли Джаред да приключи Адесаня ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес