Зареждане

Алекс Перейра: Дю Плеси е клоун! Страхува се от мен

Алекс Перейра: Дю Плеси е клоун! Страхува се от мен
Публикувано на: Септември 17, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра е готов да слезе в средна категория и да се опита да си върне колана, държан от Дрикус дю Плеси. Но има един проблем, защото Дрикус не иска да се бие с Перейра в категорията си, а да се качи при него, за да опита да стане двоен шампион.

Дю Плеси обясни, че ако Перейра слезе в средна категория, той може да се оплаче, че поражението му се дължи на значително намаляване на теглото, по-малко енергия и по-малко сила. Затова той предложи двамата да се бият в полутежка категория, където титлата на Алекс ще бъде на карта.

Но "Poatan" изглежда не харесва много тази идея. Той остава зад първоначалното си мнение, че би предпочел да свали отново до средна категория. В същото време той нарече Дрикус клоун, който се страхува и не иска да се бият:

„Мачът с Дрикус дю Плеси определено би бил по-лесен за мен, отколкото мачът с Джон Джоунс. Мисля, че наддаването на тегло е по-голямо предизвикателство, отколкото свалянето му. 

Няколко пъти съм проявявал интерес към нашата битка, но той никога не се е съгласявал. Това просто показва, че той се страхува от мен. Той е клоун.“, каза Перейра пред Championship Rounds.

Кой би победил в такава битка ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес