Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Ще избърша пода с Пьотр Ян

Алджамейн Стърлинг: Ще избърша пода с Пьотр Ян
Публикувано на: Май 29, 2021 в 00:00 ч
Алджамейн Стърлинг може и да стана шампион с голяма доза късмет, но това не пречи на неговото самочувствие. 31-годишният американец смята, че ще се справи с лекота във втора битка с Пьотр Ян. В началото на март тази година видяхме първата им битка. В нея Стърлинг вярваше, че ще има предимство на земята, но това беше далеч от истината.

Ян успя да доминира в стойка и на земя и отбеляза много повече събаряния от своя съперник. Пьотр крачеше уверено към победата, но в четвъртия рунд вкара непозволен удар на Стърлинг, който в това видя шанс да избегне сигурна загуба и да стане шампион.

Алджамейн отказа да продължи и спечели титлата в категория петел. От UFC искаха бърз реванш през май, но Стърлинг легна под ножа за контузия, която го мъчи 10 години. Сега той се възстановява и се цели в завръщане в края на годината.

В социалните мрежи Стърлинг се закани, че ще смаже Ян през ноември:

В тази категория постоянно има работа, която да се свърши. Всеки месец се появява претендент, който заслужава внимание. С кого искате да се бия, след като през ноември избърша пода с Пьотр Ян ? 

Така ли ще се случи ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес