Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Реферът ме спаси в първата битка с Ян

Алджамейн Стърлинг: Реферът ме спаси в първата битка с Ян
Публикувано на: Април 1, 2022 в 02:00 ч
Американската ММА звезда Алджамейн Стърлинг няма търпение за втората битка с Пьотр Ян. Враждата им тлее вече една година, но всичко ще свърши на 9-ти април във Флорида. Двамата шампиони в категория петел ще обединяват титлите в подглавната битка на UFC 273 в Джаксънвил.

В първата битка Стърлинг спечели с дисквалификация. Това стана, след като Ян вкара непозволен удар с коляно в главата на противника си. Стърлинг е в серия от 6 поредни победи и няма загуба от 5 години насам. Очаква ни интересна битка, която "Funk Master" вярва, че ще спечели:

„Благодарен съм на рефера и лекаря, че ме спасиха от мен. Ако ми бяха дали пет минути, тогава щях да продължа битката. Те спряха битката и аз съм благодарен за това. 

В тази среща бях под заплаха, постоянно пропусках удари в главата. След това получих непозволено коляно и дори не го видях. Позицията ми в битка нямаше да се подобри. 

Хората могат да казват каквото си искат, но аз не се предавах. Реферът ме спаси от мен и аз наистина го оценявам“, цитираха думите на Стърлинг от MiddleEasy. 

Каква е вашата прогноза за битката ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес