Зареждане

Алджамейн Стърлинг аут от боя с Пьотр Ян на UFC 267

Алджамейн Стърлинг аут от боя с Пьотр Ян на UFC 267
Публикувано на: Септември 26, 2021 в 02:28 ч
Алджамейн Стърлинг е аут от битката си с Пьотр Ян. Шампиона в категория петел получил контузия и така няма да се бие с Ян на UFC 267, което ще се проведе в края на следващия месец в Абу Даби. През март Ян беше шампион и водеше убедително срещу Стърлинг.

Той щеше да защити титлата си, но вкара непозволен удар с коляно в главата на своя съперник. Алджамейн осъзна, че ще спечели титлата с дисквалификация и отказа да продължи. По този начин той спечели титлата и за втори път проваля плановете за реванш.

Вижте още - Пьотр Ян: Кучката Стърлинг ще се оттегли от битката ни

От UFC искаха да ги сбият през май, но Стърлинг се оперира заради контузия, която го мъчи 10 години. Сега той има проблеми със своя врат, който преди няколко месеца оперира. Оттеглянето на Стърлинг едва ли е изненадващо за Ян, защото той преди няколко седмици го предсказа. 

Дейна Уайт и компания ще създадат временна титла, за да може Ян да остане в картата за Абу Даби. Шон О'Мали изяви желание да замести Стърлинг, но в момента най-много предимство за съперник на Ян има Кори Сандхаген.

Разбира се, ако Ти Джей Дилашоу беше възстановен, тогава той щеше да се бие с Ян. За съжаление Дилашоу претърпя операция в коляното и в момента се възстановява.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес