Зареждане

Al Iaquinta: Kevin Lee може да е по-труден от Khabib

Al Iaquinta: Kevin Lee може да е по-труден от Khabib
Публикувано на: Ноември 12, 2018 в 01:12 ч
Al Iaquinta и Kevin Lee ще оглавят събитието UFC on Fox 31, което ще се проведе на 15 декември в Уисконсин. Двамата вече имат една битка през 2014г когато  Al успя да го победи с решение и да нанесе първа загуба в ММА на Lee, който ще иска да си отмсъти. Откакто загуби от Al, Lee успя да запише 10 победи и 2 загуби и натрупа доста опит, като в момента е сред най-опасните в лека категория. Iaquinta идва след загуба от шампиона в категорията Khabib Nurmagomedov и вярва, че Lee може да е по-труден от шампиона:


Всичко е точно преди тази битка, но в предишната нещата не бяха наред. Идвах след контузии за битката с Khabib и мисля, че всичко се случи твърде бързо. Не бях доволен от доста неща и нещо не беше наред. Това определено ще бъде по-добра битка и по-вълнуваща. Всичко около нея е интересно и мисля, че той е доста корав боец и дори по-корав от Gaethje. Lee може дори да е по-тежка битка от тази с Khabib.

Гледах на живо битката с Barboza и си казвах, че в този момент не искам да съм на неговото място. Битката беше брутална и не беше забавно да я гледаш. Затова сега си скъсвам задника от тренировки и искам да му причиня това, което той причини на Barboza.


Ще успее ли да запише нова победа Al Iaquinta над Kevin Lee или Lee ще си отмъсти ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес