Зареждане

Аl Iaquinta: Kevin Lee има нужда от трансплантация на мозък

Аl Iaquinta: Kevin Lee има нужда от трансплантация на мозък
Публикувано на: Септември 17, 2019 в 10:58 ч
Качил: DoloR
Al Iaquinta не е впечатлен от завръщането в лека категория на неговия бивш опонент Kevin Lee. През декември миналата година Al успя да го доминира и го победи с решение на събитието в Уисконсин. Това беше втора победа за Iaquinta над Lee, която му спечели и бонус за представяне на вечерта. Kevin отново започна да си търси оправдания и сподели, че му е трудно да сваля килограмите.

Той реши да се качи в полусредна категория, но нещата не станаха така, както той си ги представяше. В неговия дебют Rafael dos Anjos успя да го събмитне и така Lee е в серия от 2 поредни загуби за първи път в своята кариера и печели само 1 от последните си 4 битки. Iaquinta даде интервю за Helwani и реши да поговори малко за Lee, като нямаше нищо добро в това, което каза за него:


Това момче никога няма да бъде добър заради своето повечение и начина, по които гледа на нещата. Никой не се интересува от това, че ще се връща в лека категория. Твърди, че ще се връща и бил впечатлен от Khabib, като дори щял да помага на Georges St. Pierre за евентуална битка с Khabib. 

Lee така и не си научи урока. Единствения начин да стане добър боец е да се подложи на трансплантация на мозък. Това момче трябва да млъкне. Нямаше да говоря за него, но ти го спомена. 

Той продължава да повтаря грешките си. Да, той може да стане шампион, но това, което е в главата му продължава да го връща назад и да го спира. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес