Зареждане

Абделазиз: UFC искат Хабиб да се бие в Абу Даби през септември

Абделазиз: UFC искат Хабиб да се бие в Абу Даби през септември
Публикувано на: Април 21, 2020 в 09:27 ч
Хабиб Нурмагомедов трябваше да се бие с Тони Фъргюсън миналия уикенд, но коронавируса го накара да се оттегли. "The Eagle" за 3-ти път се оттегли от битка с Тони Фъргюсън, която пропадна цели 5 пъти. От UFC продължиха напред без него и сега гласят Фъргюсън да се бие срещу Джъстин Гейджи за временна титла в категорията. Победителя от срещата ще се бие с Нурмагомедов, за да обединят титлите през август или септември.

Вижте още - Абделазиз: Няма да преча на битка между Хабиб и Гейджи​​​

Това означава, че Хабиб ще е аут в следващите месеци и ще е минало 1 година от последната му битка. Нурмагомедов за последно защити титлата си с победа над Дъстин Поире през септември миналата година в Абу Даби. Сега Али Абделазиз вярва, че от UFC ще искат Хабиб отново да оглави събитието в емирствата, където има много фенове. Ето какво сподели неговия мениджър в интеврю:


Мисля, че той може да се завърне през август. Хабиб ми каза, че UFC  планират събитие в Сан Франциско през август. Мисля, че беше на 1-ви август. Той може да се бие там, няма проблем. Както знаем обаче винаги ще има карта през септември в Абу Даби. Сигурен съм, че от UFC искат той да се бие в Абу Даби.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес