Зареждане

Абделазиз: Няма да преча на битка между Хабиб и Гейджи

Абделазиз: Няма да преча на битка между Хабиб и Гейджи
Публикувано на: Април 21, 2020 в 08:33 ч
Али Абделазиз може да се окаже отново в трудна ситуация и ще се наложи да урежда битка между двама от своите клиенти. Али е мениджър на Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи. Той е приятел и с двамата и няма да му е лесно. Гейджи ще се бие срещу Тони Фъргюсън за временната титла в лека категория и ако спечели ще обединява титлите с Хабиб Нурмагомедов в последните месеци на 2020 година.

Така отново Абделазиз ще трябва да сбива двама свои клиенти и той не смята да пречи. Приятелството си е приятелство, но бизнеса е бизнес и Абделазиз ще се погрижи за двамата. Ето какво сподели той пред MMAJunkie.com:


Видяхте какво се случи преди в битката между Сехудо и Мораес. Ако Гейджи успее да спечели временната титла, то тогава ще се бие с Хабиб за безспорната. Тези момчета работят цял живот, за да станат шампиони. Кой съм аз, че да заставам на пътя им ? 

Знам, че Фъргюсън имаше проблеми, защото с Макгрегър са представлявали от една компания, но аз не правя такива неща. Не мисля, че един мениджър трябва да спира мечтите на своя боец, който иска да е шампион. Ако Джъстин победи Фъргюсън, то тогава ще е честен двубой и двамата с Хабиб ще се бият.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес