Зареждане

Абделазиз: Пауло Коста искаше да го уволнят от UFC

Абделазиз: Пауло Коста искаше да го уволнят от UFC
Публикувано на: Октомври 23, 2021 в 04:00 ч
Али Абделазиз твърди, че Пауло Коста искал да отменят битката му с Марвин Ветори и да го уволнят от UFC. След броени часове Коста ще влезе в клетката с Ветори в главната битка на галавечерта на UFC в Лас Вегас.

Битката им трябваше да бъде в средна категория, но Коста разкри, че няма да си влезе в категорията. Първоначално той сподели, че ще свали до 88 килограма. Малко по-късно Коста се отметна и сподели, че иска да се бие до 93 килограма.

Така от UFC решиха да приемат условията на Коста и боя с Ветори ще бъде в полутежка категория. Коста не е доволен от заплатата, която взима в UFC и отказваше да се бие. Абделазиз, който е мениджър на Ветори реши да коментира изцепките на Коста.

В своя акаунт в социалните мрежи Али написа следното:

Първо Коста каза, че иска битката да е до 88 килограма. Марвин се съгласи, след което Коста пожела да се бият в полутежка категория до 93 килограма. Ветори пак се съгласи, защото е истински боец. Не бях доволен от това, че Коста се подиграва с теглото. Ветори ще влезе в затвора, защото ще нарани Коста. 

Това не е игра. Казаха ми, че никога повече няма да му бъде позволено да се бие в средна категория. Ще направя всичко възможно опонентът му да се казва Магомедов. Това е неуважително към спорта, треньорите, тренировъчните партньори, а най-лошото е, че екипът му се смее с него и смята, че е смешно. 

Мислех, че Пауло преживява нещо лично. Ветори ще го приключи в 4-тия рунд. Нямаше да коментирам, но Коста се подигра с теглото. Той направи всичко възможно, за да го уволнят от UFC и да отменят битката, но не стана.

Умишлено ли се провали Коста ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес