Зареждане

Абделазиз: Няма да има Хабиб - Макгрегър II

Абделазиз: Няма да има Хабиб - Макгрегър II
Публикувано на: Август 3, 2021 в 17:00 ч
Али Абделазиз, мениджър на Хабиб Нурмагомедов не смята Конър Макгрегър за боец от високо ниво. Голямата звезда на UFC не е това, което беше в миналото. "The Notorious" навлезе в серия от загуби и миналия месец си счупи крака в срещата с Дъстин Порие.

Макгрегър не спря да се хвали, че бил във формата на живота си, но в клетката друго се случи. Порие беше близо до нов нокаут над Макгрегър, но времето нe стигна на Дъстин в трилогията им.

"The Diamond" налагаше Макгрегър в последните секунди и Хърб Дийн можеше да спре срещата, но не го направи. В крайна сметка не видяхме нищо от това, което Конър не спираше да казва, че ще направи.

Сега той се възстановява от счупен крак, а Абделазиз не спира да го коментира. Наскоро Конър обиди бащата на Хабиб, който почина преди година. Това не се хареса на Абделазиз, който сподели, че времето на ирландската звезда ще настъпи.

Преди 3 години Макгрегър се би с Нурмагомедов и загуби със събмишън. Враждата им е най-голяма в историята и продадоха рекорден брой платени гледания / 2,400,000 PPV /. Ето какво отговори Абделазиз на въпрос за Хабиб - Макгрегър 2:

Конър Макгрегър вече не е боец от високо ниво. Той отново харесва наркотиците. Макгрегър трябва да отиде на лечение и да работи върху личния си живот. Конър няма нужда от повече битки.

Има ли някакви шансове Макгрегър, ако има втора битка с Нурмагомедов ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес