Зареждане

Абделазиз: Хабиб ще размаже физиономията на Джон Сина

Абделазиз: Хабиб ще размаже физиономията на Джон Сина
Публикувано на: Април 12, 2021 в 00:00 ч
Али Абделазиз реши да предупреди звездите на WWE да не примамват Хабиб Нурмагомедов в най-голямата кеч организация. Абделазиз, който мениджър на Нурмагомедов вярва, че "The Ealge" няма да играе по сценарии и ще ги бие истински.

Непобедения боец от Дагестан се оттегли от ММА в края на 2020 година след победата си над Джъстин Гейджи. Той вече има своя ММА организация и различни бизнеси, които да му носят доходи.

В последно време различни кечисти говорят за дебют на Хабиб в WWЕ. Това е лоша идея за кечистите, според Абделазиз, който пред TMZ разкри следното:

Ако тези нежни изроди на стероиди от WWE искат борба с Хабиб, тогава знаят на кого да се обадят. Нека го направят, ако искат наистина да бъдат пребити. 

Хабиб ще отиде в WWE и без проблем ще размаже физиономията на Джон Сина. Той ще влезе там и ще разбие някого. След като приключи с тях, те никога няма да искат да се борят с него. Има си нива в това. 

Хабиб няма да се шегува и наистина ще ги бие. Хабиб е дисциплиниран човек. Той е един от най-добрите треньори, които съм виждал. Нурмагомедов е невероятен треньор.

Така ли ще стане ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес