Зареждане

Абделазиз: Хабиб не иска 30 милиона за бой с Макгрегър

Абделазиз: Хабиб не иска 30 милиона за бой с Макгрегър
Публикувано на: Юни 11, 2020 в 05:42 ч
Али Абделазиз твърди, че неговия клиент Хабиб Нурмагомедов няма да приеме реванш с Конър Макгрегър. Дейна Уайт от доста време мечтае за такъв бой, но за негово съжаление не успява да го уреди. Макгрегър и Хабиб се биха през 2018 година във Вегас, където Нурмагомедов го доминира и го накара да се предаде в 4-тия рунд.

Преди битката между двамата имаше доста обиди, които ирландецът изръси по адрес на своя съперник. Това разпали враждата им, която е сред най-големите в ММА. Трудно тази вражда ще приключи, защото двамата не спират да се обиждат и до днешен ден. Абделазиз смята, че за Хабиб е по-добре да слезе в категория перо, отколкото да вземе 20-30 милиона за реванш с Макгрегър. Ето какво още сподели Али пред ESPN:


Казах на Гейджи, че ще направи повече пари от бой с отрепката Макгрегър, отколкото с Хабиб. Джъстин каза, че неговите родители са го възпитали по различен начин. Той каза, че е почтен със себе си, както и със своето семейство, а това струва повече от пари. Ако Джъстин победи Хабиб, то тогава може да се бие с Макгрегър. 

Ако Хабиб го победи, то тогава по-добре да слезе в категория перо. Хабиб има пари и не трябва да се бие с Макгрегър. Хабиб не иска 20 или 30 милиона, за да се бие отново с Конър. Не мога да го убедя да приеме тази битка. Не мисля, че Хабиб ще му даде шанс. Той е различен човек. 

Първоначално са принципите, после са парите. Този човек Макгрегър говореше за неговия баща, майка и жена, нима искате нова възможност за това лайно, за да говори отново ? Кой би искал нещо такова ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес