Зареждане

Абделазиз: Хабиб е различен и не се бие за пари

Абделазиз: Хабиб е различен и не се бие за пари
Публикувано на: Март 26, 2020 в 17:51 ч
Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов (28-0 ММА, 12-0 UFC) се е бил срещу дузина противници под банера на промоцията и никой не успя да го победи. През 2018 година той спечели титлата в лека категория с победа над Ал Якуинта, а по-късно същата година я защити с победа над Конър Макгрегър. В последните месеци на миналата година Нурмагомедов защити титлата си за втори път с победа над Дъстин Поире, а сега само след няколко седмици я залага срещу Тони Фъргюсън.

Все още няма локация за битката между тях, но Дейна Уайт е категоричен, че битка ще има. Али Абделазиз, който е мениджър на шампиона сподели, че всички се бият за пари, но неговия боец е изключение. В миналото Абделазиз се хвалеше, че Хабиб е сред най-платените в UFC, но въпреки това е различен и не се бие за парите. Ето какво сподели Али пред медиите:


Шампионите се интересуват само от това, което ще изкарат, но един човек е изключение. Мисля, че всички трябва да получат пари. Хабиб обаче не е в играта заради парите. Той е малко различен. Аз мисля, че Хабиб трябва да се бие за пари, но той е малко различен. 

Нурмагомедов ще липсва на всички когато се оттегли зарaди начина, по който представя себе си и спорта. Аз смятам, че Хабиб може да се бие още 5 години, но ако се оттегли утре, то аз ще съм щастлив. Ще се радвам и ако той се бие утре. Искам Хабиб да прави това, което той иска. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес