Зареждане

Абделазиз: Джон Джоунс не може да се мери с Хабиб

Абделазиз: Джон Джоунс не може да се мери с Хабиб
Публикувано на: Юни 23, 2022 в 13:00 ч
В света на ММА разговорът за това кой е най-великият на всички времена е непрекъснат. Две имена, които редовно се споменават в разговора, са Джон Джоунс и Хабиб Нурмагомедов. Двамата без съмнение са сред най-големите звезди в историята на спорта.

Джоунс в момента е в пауза и чака своя ред в тежката категория на UFC, докато Нурмагомедов е пенсиониран. Така че кой е най-добрият между тях, ако попитате мениджъра на Нурмагомедов и близък приятел Али Абделазиз, вероятно ще отгатнете избора му.

Нурмагомедов сложи край на кариерата си при 29-0, без да губи никога в клетката. Някои смятаха, че в момента на напускането му той е на върха на играта си и можеше да доминира в леката категория на UFC още много години.

Сега той е на 33 години и ръководи собствена промоция в ММА, наречена Eagle FC.

„Човече, Джон Джоунс... Когато говоря за доброто, доброто означава вътре в клетката, извън клетката. Хабиб никога не е имал равностойна битка. 

Ако погледнете Джон Джоунс, последните три битки бяха много близки. Хабиб никога не е имал дори близък бой. 

Доминация, Хабиб е по-добър, непобеден. В много области Нурмагомедов е по-добър. Извън клетката Хабиб е по-добър. Хабиб никога не е имал никакви действия с USADA, нищо от тези неща. 

Разбира се, Джон Джоунс е страхотен боец, но не може дори да върже обувките на Хабиб. Той е страхотен, но мисля, че Хабиб е на различно ниво. Той е обичан от мнозина. 

Не мисля, че Джон Джоунс е лош човек. Той няма правилния избор, точните хора, които да се грижат за него, да го научат на грешно и правилно. 

Ако ми дадете това, което Джон Джоунс имаше на 21 години, тогава вероятно щях да ходя гол по улицата. “, каза Абделазиз пред Sherdog.com.


Съгласни ли сте ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес