Зареждане

Абделазиз: Джон Джоунс не може да се мери с Хабиб

Абделазиз: Джон Джоунс не може да се мери с Хабиб
Публикувано на: Юни 23, 2022 в 13:00 ч
В света на ММА разговорът за това кой е най-великият на всички времена е непрекъснат. Две имена, които редовно се споменават в разговора, са Джон Джоунс и Хабиб Нурмагомедов. Двамата без съмнение са сред най-големите звезди в историята на спорта.

Джоунс в момента е в пауза и чака своя ред в тежката категория на UFC, докато Нурмагомедов е пенсиониран. Така че кой е най-добрият между тях, ако попитате мениджъра на Нурмагомедов и близък приятел Али Абделазиз, вероятно ще отгатнете избора му.

Нурмагомедов сложи край на кариерата си при 29-0, без да губи никога в клетката. Някои смятаха, че в момента на напускането му той е на върха на играта си и можеше да доминира в леката категория на UFC още много години.

Сега той е на 33 години и ръководи собствена промоция в ММА, наречена Eagle FC.

„Човече, Джон Джоунс... Когато говоря за доброто, доброто означава вътре в клетката, извън клетката. Хабиб никога не е имал равностойна битка. 

Ако погледнете Джон Джоунс, последните три битки бяха много близки. Хабиб никога не е имал дори близък бой. 

Доминация, Хабиб е по-добър, непобеден. В много области Нурмагомедов е по-добър. Извън клетката Хабиб е по-добър. Хабиб никога не е имал никакви действия с USADA, нищо от тези неща. 

Разбира се, Джон Джоунс е страхотен боец, но не може дори да върже обувките на Хабиб. Той е страхотен, но мисля, че Хабиб е на различно ниво. Той е обичан от мнозина. 

Не мисля, че Джон Джоунс е лош човек. Той няма правилния избор, точните хора, които да се грижат за него, да го научат на грешно и правилно. 

Ако ми дадете това, което Джон Джоунс имаше на 21 години, тогава вероятно щях да ходя гол по улицата. “, каза Абделазиз пред Sherdog.com.


Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес