Зареждане

А. Емеляненко: Ще се бия с Фьодор, но той отказва

А. Емеляненко: Ще се бия с Фьодор, но той отказва
Публикувано на: Септември 9, 2021 в 04:00 ч
Александър Емеляненко е готов да разреши враждата със своя брат Фьодор в клетката. Двамата от години не си говорят и от време на време разменят обиди чрез медиите. Преди години Фьодор сподели, че Александър е мъртъв за него и бил човек, който не иска да се промени.

Фьодор дъгли години помагал на своя брат, който има сериозни проблеми с алкохола и лежа в затвора за изнасилване. Александър явно не оценява това, което Фьодор е правил за него и смята, че Фьодор е фалшив човек, който се крие зад религията.

Наскоро в интервю за руските медии Александър сподели, че е готов да се бие с Фьодор. Това определено ще е битка, която ще привлече интерес от страна на милиони фенове. Фьодор обаче не иска да се бие с Александър, защото няма как да го победи.

Ето какво още каза Александър по темата за бой със своя брат:

Щях да се бия с Фьодор. Ние не излизаме на дуел, за да се стреляме един с друг или да наръгваме с ножове. Ние популяризираме спорта. В тренировките работихме с пълна сила, не се щадяхме един друг. 

Щяхме да излезем, да се ръкуваме преди двубоя, да се ръкуваме след битката и да се разделим. Чисто спортен интерес. Но той отказва. Няма да се бие с мен. Фьодор разбира, че не може да ме победи.

Кой би победил в битка между братята Емеляненко ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес