Най-големият сайт за бойни спортове

       

Woodley: Stephen Thompson не заслужава реванш

Woodley: Stephen Thompson не заслужава реванш
Публикувано на: Януари 9, 2017 в 16:02 ч
 
Шампионът в полусредна категория на UFC Tyron Woodley и претендентът Stephen Thompson изнесоха страхотен двубой на UFC 205 в Ню Йорк, който завърши при равенство. Това позволи на Woodley да запази титлата си.


След двубоя президентът на UFC Dana White обяви, че ще видим реванш между двамата бойци, с надеждата този път да има и излъчен победител.

Tyron Woodley обаче посочи, че далеч не е толкова сигурен, че Stephen Thompson заслужава да получи нов шанс да се бие за титлата.

“Ако не сте забелязали, “Wonderboy” настоява за реванш, защото хората не са сигурни на сто процента, дали аз спечелих мача или беше равен. Никога не е било под въпрос, дали той би могъл да бъде победителят. Имаше само една въпросителна - аз ли спечелих или беше равенство? Имайки предвид всичко това, как по дяволите можеш да смяташ, че си длъжен да получиш реванш? Не бягам от него, той е корав боец”, обясни “The Chosen One”.

Woodley разкри и кои са бойците, срещу които с удоволствие би се изправил.

“Може би има смисъл да се бия с Michael Bisping, преди да се изправя срещу “Wonderboy”. А защо не Nick Diaz на UFC 209, вместо Demian Maia? Всичко опира до договорка и правилното време за това”.

Мнения в Facebook

Свързани Новини

Tyron Woodley: Няма как да уважавам Georges St. Pierre

Tyron Woodley: Няма как да уважавам Georges St. Pierre
"The Chosen One" няма как да се съгласи с действията на бившия шампион в полусредната категория, Georges St. Pierre.
Новини » април 23, 2017 (3)
цялата новина

НЕПОТВЪРДЕНО! Conor McGregor срещу Tyron Woodley в UFC 213

НЕПОТВЪРДЕНО! Conor McGregor срещу Tyron Woodley в UFC 213
Според последни слухове, които са все още непотвърдени, Conor McGregor ще направи опит за завоюване на нова титла - тази на Tyron Woodley в полусредната категория през юли.
Новини » април 17, 2017 (57)
цялата новина