Най-големият сайт за бойни спортове

       

Woodley: Stephen Thompson не заслужава реванш

Woodley: Stephen Thompson не заслужава реванш
Публикувано на: Януари 9, 2017 в 16:02 ч
 
Шампионът в полусредна категория на UFC Tyron Woodley и претендентът Stephen Thompson изнесоха страхотен двубой на UFC 205 в Ню Йорк, който завърши при равенство. Това позволи на Woodley да запази титлата си.


След двубоя президентът на UFC Dana White обяви, че ще видим реванш между двамата бойци, с надеждата този път да има и излъчен победител.

Tyron Woodley обаче посочи, че далеч не е толкова сигурен, че Stephen Thompson заслужава да получи нов шанс да се бие за титлата.

“Ако не сте забелязали, “Wonderboy” настоява за реванш, защото хората не са сигурни на сто процента, дали аз спечелих мача или беше равен. Никога не е било под въпрос, дали той би могъл да бъде победителят. Имаше само една въпросителна - аз ли спечелих или беше равенство? Имайки предвид всичко това, как по дяволите можеш да смяташ, че си длъжен да получиш реванш? Не бягам от него, той е корав боец”, обясни “The Chosen One”.

Woodley разкри и кои са бойците, срещу които с удоволствие би се изправил.

“Може би има смисъл да се бия с Michael Bisping, преди да се изправя срещу “Wonderboy”. А защо не Nick Diaz на UFC 209, вместо Demian Maia? Всичко опира до договорка и правилното време за това”.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

John Danaher: Tyron Woodley е голям шампион

John Danaher: Tyron Woodley е голям шампион
Треньорът на Georges St. Pierre и черен колан по жиу-житцу, John Danaher изпитва само адмирации към шампиона в полусредната категория на UFC.
Новини » януари 16, 2018 (10)
цялата новина

Просто шоу? Covington и Woodley забелязани заедно, без да се нападат

Просто шоу? Covington и Woodley забелязани заедно, без да се нападат
Боецът в полусредна категория Colby Covington получи сериозна критика от свои колеги и фенове на спорта след скандалния си коментар по време на UFC Sao Paulo.
Новини » януари 16, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook