Зареждане

White: Ако McGregor загуби няма да опетни UFC

White: Ако McGregor загуби няма да опетни UFC
Публикувано на: Юни 15, 2017 в 08:30 ч
 
Conor McGregor срещу Floyd Mayweather вероятно ще бъде най-голямото събитие в историята на бойните спортове. В този мач са заложени много неща, с различни нива на важност.
 
Човекът, който може да загуби най-много е Floyd Mayweather. Той изравни рекорда на Rocky Marciano от 49 победи и 0 загуби. Ако загуби, това ще провали усилията му през цялата кариера.
 
Човекът, който може да загуби най-малко пък е Conor McGregor. Той ще се бие срещу най-добре защитаващия се боксьор в историята на спорта и ще спечели повече от 50 милиона долара, може би десет пъти повече от всеки, който е направил в ММА.
 
Но ако Mayweather спечели без много усилия, за минути, това ще направи ли смесените бойни изкуства и UFC да изглеждат зле?
 
"Абсолютно не", заяви Dana White за Sherdog. "В крайна сметка двамата искаха тази битка. Феновете искаха тази битка. Conor е ММА състезател, който излиза на боксовия ринг срещу един от най-добрите за всички времена. Не мисля, че това нанася вреди на марката или на Conor. Фактът, че това дете, което има толкова много да губи, е готово да влезе и е абсолютно уверено, че ще сепечели тази битка. Мисля, че това е една от многото причини, поради които хората обичат Conor McGregor. Без значение дали ще спечели, загуби или завърши на равно, това ще бъде още една от причините хората да продължават да го обичат.", завърши White.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес