Зареждане

Volkan Oezdemir 'не е впечатлен' от победата на Jon Jones над Daniel Cormier

Volkan Oezdemir 'не е впечатлен' от победата на Jon Jones над Daniel Cormier
Публикувано на: Август 14, 2017 в 12:00 ч
 
Jon Jones се завърна на върха на хранителната верига в света на смесените бойни изкуства в UFC 214 на 29-ти юли, след като победи Daniel Cormier в третия рунд на срещата им за титлата на UFC в полутежка категория.
 
По този начин "Bones" доказа на бойния свят, че все още е царят на тази категория. За съжаление, не всички бяха впечатлени от доминиращата победа на Jon над "DC". Набиращият скорост претендент в полутежка категория Volkan Oezdemir използва възможността, която му бе предоставена от The MMA Hour, за да критикува общото представяне на Jones в тази битка.
 
"Това беше Jon Jones, това беше неговият стил, той вършеше работата си, но не видях никакви нови оръжия. Разбира се, вероятно нямаше нужда да покаже всичко и да, победата беше доминираща, но и "DC" имаше някои добри моменти. Знаете ли, не бях толкова впечатлен.", заяви Oezdemir за The MMA Hour.
 
 
Разбира се,  щеше да е трудно на Jon да подобри представянето на Oezdemir от същата вечер, в която той нокаутира брутално Jimi Manuwa в рамките на една минута, за да спечели третата си поредна битка в Октагона, което го издига стремглаво в класацията на дивизията.
 
Все пак Oezdemir казва, че е очаквал да види нещо различно от "Bones".
 
"Разбира се, битката беше страхотна, но очаквах да видя Jon Jones да се бие по различен начин. Cormier също е един от най-добрите бойци, така че това беше битка между над-добрите момчета, затова очаквах нещо различно.", обясни Oezdemir.
 
 
И докато Cormier имаше своите моменти в битката, Volkan вярва, че неговите удари щяха да причинят много повече щети, отколкото Daniel успя да направи.
 
"Мисля, че силата ще е много по-различна, позицията на "DC" не е подходяща за силен удар. Начинът, по който стои, той няма да може да генерира много сила в удара си, така че би било различно, ако аз съм там. Имам различен стил, предлагам друг стил пред Jon Jones, така че когато ударът ми се приземи, ще бъде много по-различно.", завърши Oezdemir.
 
Победата на Oezdemir го изстреля под №3 в официалното класиране, точно зад човека, който може пръв да получи шанс да се бие за титлата срещу Jon Jones - Alexander Gustafsson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес